Raymarine Ray53

På lager
Varenr
E70524

Ray53VHF er et kraftfuldt kommunikationssystem indpakket i et apparat, der er lille nok til at blive monteret næsten hvorsomhelst.
Med 25 W styrke, D-klasse Digital Selective Calling og enkel integration med anden elektronik om bord er Ray53 den perfekte løsning, når pladsen er trang. 

Hovedfunktioner 

  • Indbygget GPS modtager, med mulighed for ekstern antenne.
  • Kompakt, pladsbesparende design.
  • Ingen kompromiser, komplet strømtransmitter og robuste VHF-funktioner
  • LCD og kontrolfunktionerne i normal størrelse er lette at se og håndtere.
  • Den slanke, sorte ringholder ser fantastisk ud sammen med Raymarine MFD'er og Glass Bridge-skærmene
  • Standard NMEA2000 og NMEA0183 netværk for simpel forbindelse med andre systemer om bord.

Fuld af funktioner, ultrakompakte mål 

Ray53 har en stor skærm med cifre der er nemme at læse og ikoner der er synlige både dag og nat. Ray53har både en støjreducerende mikrofon samt en højttaler i højeste kvalitet. Ray53 er udstyret med D-klasse Digital Selective Calling (DSC) med brugervenlige kontrolfunktioner og et intuitivt menusystem. Du vil blive en Ray53-ekspert på ingen tid!


Ray53 indeholder standard NMEA2000 og NMEA0183 netværk for simpel forbindelse med andre systemer om bord. Ray53 giver også fleksibel montering. Brug det medfølgende bøjlebeslag til at montere radioen på en konsol, skottet eller på loftet. Radioen kan også planforsænkes ved hjælp af sine praktiske fastgørelsespunkter foran. Ray53 kan prale med en bred vifte af standardfunktioner, herunder NOAA vejralarm, dual-watch, tri-watch, scanning, selektiv scanning, og meget mere.

3.695,00 DKK
- +