Raymarine Ray73

På lager
Varenr
E70517

Hør, bliv hørt og bliv set! Den nye Ray73 fra Raymarine er den ultimative alt-i-en kommunikationsløsning for kaptajner, der ønsker det allerbedste. Den multifunktionelle Ray73 VHF leveres som standard med en selvstændigt fungerende VHF-radio, AIS-modtager, megafonudgang og understøtter også dual-station og intercom!
 

HOVEDFUNKTIONER 

  • Indbygget AIS-modtager og GPS med mulighed for ekstern antenne.
  • 25 watt megafonudgang med lyttefunktion og automatiske tågesignaler
  • Dobbeltstation og intercom, der er kompatibel med valgfrit håndsæt
  • Overdimensioneret LCD-display for forbedret visning
  • Aftagelig håndholdt mikrofon med indbyggede kontroller og mulighed for relokalisering

Den ultimative alt-i-en kommunikationsløsning

Ray73 kommer med en kraftfuld 25 W VHF-radio med en aftagelig, støjreducerende håndholdt mikrofon og allerbedste lydkvalitet. Standard VHF-funktioner inkluderer høj/lav effekt-valg, dual-watch, tri-watch, NOAA vejrvarsel, kanalscanning og mere. Selvfølgelig understøtter Ray73 Digital Selective Calling i klasse D og kan problemfrit integreres med Raymarines multifunktionsdisplays takket være dets standard NMEA2000 og NMEA0183 netværk.

Indbygget AIS
Den integrerede automatiske identifikationssystemmodtager (AIS) på Ray73 forenkler installationen og leverer vigtig fartøjstrafikinformation til kompatible navigationsskærme. 

Indbygget megafon

Til kommunikation på dæk og i støjende omgivelser har Ray73 også en indbygget 25 watt megafonudgang med lyttefunktion. Dette gør det nemt at interagere med besætning på dækket, på kajen eller med nærliggende fartøjer. Tilslut blot Ray70 til Raymarines valgfri vejrbestandige signalsystemsmegafon. I dårligt vejr kan du også bruge Ray73-megafonen til at generere tågesignaler for fartøjer, der sejler eller ligger for anker, som krævet i søfartsreglerne. 

Fleksible monteringsmuligheder 
Ray73 indeholder et sæt med bøjlemonteringsbeslag  og kan også planforsænkes ved hjælp af sine praktiske fastgørelsespunkter foran.

Valgfrit sekundært stationssæt
Ray73 VHF-radioen understøtter også et valgfrit håndsæt til anden station til fjernbetjening. Dette giver dig den fulde funktion af VHF og intercom-funktionalitet fra en anden station om bord. 

Håndsættet er udstyret med en overdimensioneret LCD-skærm og tekst og grafik i høj kontrast, så de er synlige både nat og dag.

Ud over at give fuld adgang til alle VHF-funktioner kan du også nyde bekvemmeligheden ved intercom-opkald fra station til station mellem håndsættet og den primære radio.

6.495,00 DKK
- +